Kaffe – min enda last!

Zinzino-kaffe

Zinzino-kaffe

Jag har alltid sagt att kaffe är min enda last, åtminstone har det varit så de senaste 10 åren. Därför kändes det verkligen helt rätt att börja sälja Zinzino kaffemaskiner hösten 2010. Och nu är jag faktiskt en riktig kaffe-böna! 🙂

Att ta två koppar kaffe eller espresso varje morgon är två koppar ren njutning. Det är så otroligt gott att jag oftast dricker kaffet med full medveten närvaro, så det blir en riktig mindfulness-stund varje gång.

Sen jag började dricka Zinzino-kaffe har jag också upptäckt att jag inte mår bra av vanligt kaffe. Men kvalitetskaffet från Zinzino gör mig lycklig, på alla sätt och vis! Jag älskar det; helt enkelt ren och skär kaffe-kärlek!

Förutom att jag älskar kaffet, gillar jag det faktum att vanliga människor som jag kan tjäna pengar på världens näst största handelsvara. Om du undrar hur det går till kan du kontakta mig så ska jag gladeligen berätta det för dig! Zinzino är det absolut bästa nätverksmarknadsföringsföretag jag någonsin kommit i kontakt med. Och det roligaste är att ju mer jag lär mig om företaget, desto mer imponerad blir jag. Allt är så genomtänkt och smart, plus att det är lätt att tjäna riktigt bra med pengar. Jag kan inte nog varmt rekommendera både kaffet och att vara partner hos företaget!

Kolla in mina länkar för Zinzinos produkter, eller ännu hellre: ta kontakt med mig på ingela @ hund.nu eller 0731-809519 så berättar jag mer och ser till att du får smaka på en ren njutning – Zinzino-kaffe!Zinzino-kaffe - min enda last