Runstreak – jag utmanar mig själv

Den 19 oktober läste jag om runstreak för första gången. Plötsligt fick jag en ingivelse att köra på denna själv-utmaning, mycket för att reglerna är så enkla: ”Spring minst 1 km varje dag i valfritt antal dagar, men spring alltid ombytt till löparkläder.” Eftersom jag redan hade sprungit kvällen innan, den 18 oktober, fick den kvällen bli min runstreak-start.

Ikväll springer jag min nionde runda.

Vaderna värker lite när jag börjar springa, men jag tar det lugnt så att jag inte tar ut mig. När jag nu bestämt mig för en runstreak så känns det viktigt att försöka genomföra den. Jag har satt mitt minimum till 1 kilometer på löpband, om jag inte hinner något annat. Men utomhus så mycket som möjligt, för hundarnas skull.

Jag kommer att rapportera här med jämna mellanrum hur det går. Om jag håller ut till den 25 januari är det 100 dagar i sträck, men åtminstone året ut siktar jag in på.

About the Author Ingela Melinder

Livsstrategicoach. Har förstått livets hemligheter genom studier av Lagen om Attraktion. Erfaren inom många områden. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Hundstrategicoach och Hundexpert. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor. Glad och lycklig.