Balansolja

2004 var jag och lyssnade på Olle Haglund, en läkare som föreläste om omega-3. Eftersom vår yngste son har en språkstörning började vi ge honom det, med positiva resultat. Sen dess har jag intresserat mig för denna livsnödvändighet för kroppen, även om jag mest bara noterat att det är viktigt.

Hösten 2012 introducerade ”mitt” företag Zinzino (där jag jobbar som direktförsäljningsentreprenör och marknadsför deras produkter) en balansolja baserad på omega-3 och omega-9 samt D-vitamin. Det mest intressanta med den var att vi även kan tillhandahålla ett test som visar på balansen i fettsyrorna.

Efter att ha sett mitt eget testresultat före och efter 4 månader, och efter att ha känt vilken skillnad det är i kroppen med att ha balans i fettsyrorna, så kan jag bara säga WOW! Numera är jag helt övertygad om att våra kroppars obalans i fettsyrorna är DEN STÖRSTA ORSAKEN TILL DAGENS OHÄLSA! Vi får inflammationer i våra kroppar som beror på att vi har ett överskott av omega-6 (vi äter för mycket frö-oljor, typ rapsolja!), och det enda sättet att komma tillrätta med dem är att äta något anti-inflammatoriskt. Som fiskolja (omega3), olivolja (omega9) och D-vitamin.

Zinzino BalanceOil är mitt livselixir, min livlina för framtiden. Det är den som gör att jag inte längre har problem med händer och fingrar efter trimningarna, att mina numera väldigt lindriga nackbesvär bara uppstår efter dålig ergonomi, att kroppen känns lätt och ledig, att huden inte längre är torr som fnöske, att håret mår bättre, att jag kan äta det mesta utan problem, att jag känner mig 10 år yngre, att jag i somras blev brun för första gången på i alla fall 13 år, att jag inte längre har besvärande träningsvärk vad jag än har gjort (tränar inte regelbundet). Kort sagt så är Zinzino BalanceOil själva basen för min kropps välmående!

Och det går som sagt att bevisa:

ZinzinoBalanceTest

Zinzino BalanceTest