Attraktionslagen = Vibrationslagen

Jag har under en längre tid roat mig med att googla runt på både svenska och engelskspråkiga sidor och läsa om Attraktionslagen, eller Lagen om Attraktion som den också kallas (LOA i förkortning). Och eftersom de svenska sidorna (med undantag av rosaglasogon.se) till stora delar verkar ha missförstått denna basala lag i Universum, ska jag lägga lite mer tid på att blogga om det hela. Jag tillbringar trots allt väldigt mycket tid med att lyssna på Abraham genom Esther Hicks, så det känns som att jag börjar få kläm på en del.

Attraktionslagen är ingen ”önskelag” som man använder sig av när man vill ha något. Attraktionslagen handlar istället om vad hela Universum baseras på, nämligen vibrationer.

Attraktionslagen borde egentligen heta Vibrationslagen, eftersom det är vibrationer och ingenting annat än vibrationer allt handlar om. Och det är känslorna och synsättet som avgör vibrationerna och alltså vad man attraherar. Hela ens verklighet är en perfekt matchning till det ”rutnät” (grid på engelska) av vibrationer (i sitt inre jag) som man skapar med sina tankar.

Låter det komplicerat och flummigt? Det är det egentligen inte, men det är så ovant för oss fysiska varelser att tänka i termer av vibrationer att språket aldrig riktigt räcker till. Om man vill ha en snabbkurs till ett bättre liv så är det dock kort och gott: Se till att hålla dig glad och lycklig, oavsett vad som händer runt omkring dig! Låt inte omständigheterna styra dig!

 

About the Author Ingela Melinder

Leave a Comment: